19. 04. 2024
   
Písmo

Softtenis

Softtenis

Skončil sa piaty ročník Sobranskej softtenisovej ligy.

Začiatkom apríla 2010 vyvrcholil už V. ročník Sobranskej softtenisovej ligy (SSTL) súbojom o 3. miesto a finálovým zápasom.
Zápas o 3. miesto medzi dvojicami Škirda, Polomský – Popovič, Kica st. ( 2:1 ) lepšie zvládla mladšia dvojica, keď si, vo vyrovnanom súboji, poradila s minuloročnými finalistami.
Vo finále sa po dvojhodinovej dráme z celkového prvenstva radovali obhajcovia titulu - Falis, Biačko, ktorí zvíťazili nad dvojicou Semivan, Tomčo Ľ. ( 2:1).

Záverečné vyhodnotenie, spojené s odovzdávaním cien a Putovného pohára SSTL, sa konalo v priestoroch ZŠ Komenského 12 v Sobranciach za hojnej účasti súťažiacich, pre ktorých bolo pripravené pohostenie. Keďže nám pri organizovaní ligy podalo pomocnú ruku mesto Sobrance, pozvali sme aj predstaviteľov miestnej samosprávy. Pozvanie prijali zástupca primátora Mgr. Eduard Knežo, prednosta MsÚ JUDr. Ladislav Brandabura a predseda komisie pre školstvo, kultúru a šport Ján Kačur. Stretnutie sa nieslo v uvoľnenej priateľskej atmosfére a účastníci sa rozchádzali s tým, že sa tešia na ďalší ročník ligy.
VI. ročník SSTL by sa mal začať v jesennom období. Informácie budú zverejnené na stránke: www.sstl.estranky.sk 

 

 

Sobrance - Ako vybavíte

Sobrance - SOBRANSKÝ MAGAZÍN

Televízia LOGOS

Mestská polícia

Sobrance - Mestské Noviny

Sobrance - Kultúrne podujatia

Sobrance - Nájom priestorov

Sobrance - Zdravotníctvo

Sobrance - Dôležité kontakty

Sobrance - Fotogaléria

Sobrance - Kam v okolí

Sobrance - Mapa mesta